Η Cønnekt Communication Consultants συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της

Connekt Communication Consultants.

Ξεκινήσαμε 22-12-22, σε μια σοφίτα, όπως σε όλες τις καλές ταινίες! Τώρα εξυπηρετούμε πελάτες στην Κύπρο και στην Ελλάδα, και από την Κύπρο στην Ελλάδα, και από την Ελλάδα στην Κύπρο!

Ήταν μια υπέροχη πορεία, γεμάτη προκλήσεις και σημαντικές στιγμές, που μας έκαναν να αισθανόμαστε πραγματικά δημιουργικοί. Γνωρίσαμε ανθρώπους και τρόπους!

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, η αποστολή μας παρέμεινε αμετάβλητη: Να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας. Με το πάθος μας για καινοτομία, απλότητα και μάθηση και την Αρχή μας για διαφορετικότητα, έχουμε επιτύχει να εξυπηρετούμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη στον τομέα της επικοινωνίας, ξεχωριστά και ιδιαίτερα, με δράσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους. Στο στιλ τους, με το στιλ μας!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας υποστηρίξατε κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου, σημαντικού έτους. Χωρίς εσάς, δεν θα ήταν δυνατόν να φτάσουμε ως εδώ.

Δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Ανυπομονούμε για περισσότερες προκλήσεις.

Προχωρούμε! Καλά Χριστούγεννα & Χαρούμενο 2024.

The Art of Communucation

Μάθετε για μας

Cønnekt στα Δανέζικα σημαίνει Ουδέτερο. Και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε ώστε να είμαστε δίκαιοι.

Το Δανέζικο “ø” από μόνο του είναι μια λέξη! Σημαίνει “Νησί” και αυτό μας συνδέει με την πατρίδα της Cønnekt!

Το δικό μας Cønnekt πηγάζει από την ένωση των δύο ονομάτων Constantinos – Nektarios, Con-Nekt! To δικό μας “ø” τοποθετήθηκε στο όνομά μας για να τιμά τη χώρα όπου γεννήθηκε το concept της μεθόδου απ’ όπου η Cønnekt αντλεί τις Επικοινωνιακές τις Μεθόδους. Γιατί ήμαστε ένα Sørensen Project.

1 σκέψη για το “Η Cønnekt Communication Consultants συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Verified by MonsterInsights