Καλό Πάσχα να έχουμε!

eggs, easter, easter eggs-3216877.jpg

Πάσχα πριν από την πολυπλοκότερη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι όντως σταύρωση και ανάσταση μαζί, για επικοινωνιολόγους, για υποψηφίους και για Εκλογικά Επιτελεία!

Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές και όμως κάτοικοι από κάποιες κοινότητες της Κύπρου ακόμα δεν γνωρίζουν ότι συνενώνονται με Δήμους ή γειτονικά τους χωριά! Το Κράτος μάλλον δεν ενημέρωσε καλά, αλλά εδώ δίνεται η ευχέρεια στα προεκλογικά επιτελεία να προβληθούν ενημερώνοντας για το τι και ποιους ψηφίζουν οι πολίτες!

Ένας μήνας και μια βδομάδα, για την επίσκεψη των ψηφοφόρων στις κάλπες όπου θα εκλέξουν ευρωβουλευτές, δημάρχους, δημοτικά συμβούλια, περιφερειάρχες, κοινοτάρχες, κοινοτικά συμβούλια, αντιδημάρχους! Η ώρα που τα Μέσα Κοινονικής Δικύωσης (Social Media) θα πρέπει να συνεργαστούν με την παραδοσιακή προεκλογική εκστρατεία. Την επίσκεψη από πόρτα σε πόρτα, το φυλλάδιο, την πολιτική συγκέντρωση, το πανό, την αφίσα.

Την ίδια ώρα πρέπει να αξιολογήσουμε σωστά και ποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα μας δώσουν τη σωστή προβολή μεταφέροντας τα μηνύματά μας και ανεβάζοντας την εικόνα μας στα επίπεδα που θέλει ο ψηφοφόρος. Έντυπη εφημερίδα, περιοδικό, ειδησεογραφική ιστοσελίδα, τοπικό μέσο, παγκύπριο; Εδώ είναι που το προεκλογικό επιτελείο πρέπει να αφήσει τον επικοινωνιολόγο να δουλέψει και να είναι έτοιμο να δεκτεί εισηγήσεις.

Καλή επιτυχία

Καλή Ανάσταση!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Verified by MonsterInsights